Deel 1 oefenexamen spreekvaardigheid A2 nr 1
Deel 1. Antwoord geven op vragen (12 vragen)
U hoort vragen. U moet antwoord geven op de vragen. U hoort de opdrachten van de computer via een headset. U moet spreken in de microfoon. Spreek luid en duidelijk. Het is belangrijk dat de computer uw stem goed hoort. Houd de microfoon goed voor uw mond. Stel de computer geen vragen. Hebt u een vraag? Stel uw vraag dan voor het examen begint. Tijdens het examen kunt u geen vragen meer stellen.

Deel 1. Antwoord geven op vragen (12 vragen)
U hoort vragen. U moet antwoord geven op de vragen. U hoort de opdrachten van de computer via een headset. U moet spreken in de microfoon. Spreek luid en duidelijk. Het is belangrijk dat de compuetr uw stem goed hoort. Houd de microfoon goed voor uw mond. Stel de computer geen vragen. Hebt u een vraag? Stel uw vraag dan voor het examen begint. Tijdens het examen kunt u geen vragen meer stellen.

Deel 2 Oefenexamen spreekvaardigheid A2 nr 1
Deel 2. Reacties geven na gesprekken (12 vragen)
U ziet een filmpje. In het filmpje ziet u twee personen die een gesprek voeren. Het filmpje wordt stopgezet. Op de computer ziet u drie reacties die de persoon kan geven. U moet kiezen voor de beste reactie die de persoon kan geven.
Volgt binnenkort